5 Şubat 2018 Pazartesi

   



        Merhabalar,


      Uzun bir süredir uğraş verdiğim, günlük vaktimin neredeyse tamamını ayırdığım kripto paralar diğer adıyla coinlerin nasıl daha zahmetsiz ve emeğinizin karşılığını alabileceğiniz şekilde kazanabileceğinize dair sizlere yardımcı olmak adına bu yazıyı kaleme almaya karar verdim.





      Bitcoin'in 17.000$ 'a kadar değerlenmesiyle daha önce adı dahi duyulmayan, ilgi çekmeyen kripto paralar bir anda hayatımıza girdi. Hemen hemen herkes bir kere olsun bitcoin nedir nasıl elde edilir, hemen internetten araştırma yaptı. İlk başlarda oooo tamamdır bu iş iyi kazanç sağlarız diye düşündük ama işin içine girince kazın ayağının öyle olmadığını hemen anladık. Bu kadar çok yüksek fiyata alınıp satılmasından zorluk derecesi ortaya çıkıyor zaten.









     İlk günlerde bende sizler gibi faucet (musluk) sitelerinden ufak ufak birşeyler toplamaya başladım. Yüksekte rakamlar topluyordum binler, on binler.... Ama para karşılığına baktığınızda tüm gününüzü verdiğiniz  o rakamlar çok komik miktarlara denk geliyordu. Birçok siteden coin topladım. Malum çoğunda çekim limiti var, bu limitlere ulaşmak çok zor. Hadi diyelim ulaştık bu seferde mevcut piyasadaki sitelerin çoğu scam (dolandırıcı) ve ponzi (bir nevi saadet zinciri) olmasından dolayı o kadar emek verdiğiniz herşey boşa gidiyor. Topladığınız 3-5 coinin yarısından çoğunu da çekim işlemlerinde komisyon yoluyla uçup gidiyor.

       Şimdilik bu ön giriş sonrası esas bu işten nasıl hangi sitelerden para kazabiliriz uzun uzun bahsedelim.



    Öncelikle bu işe başlarken yatırım yaparak mı başlayalım, yoksa sıfırdan kazanmaya mı başlamalıyız noktasında karar vermek gerekiyor. Bu karar doğrultusunda artık kendinize bir yol belirlemelisiniz. 
      

     Eğer yatırım yapacaksanız yüksek kazanç sağlama olanağınız daha çok olacaktır. Ama tavsiyem ufak yatırımlar yapın. Çünkü kripto para borsası güven vermemetektedir. Bitcoin 1 haftada 5000$ değer kaybetti. Ne olacağı belli değil. Yatırım yapmaya karar verirseniz size tavsiyem günlük faiz veren finans sitelerine yatırım yapmanız günlük ortalama %5 kazanç sağlarsınız. Ayrıca Cloud Mining sitelerine tabi geröek mana sağlam sitelerde kiralama yapabilirsiniz. Bu da size yılda ortalama %200-400 arası kazanç sağlayacaktır. Diğer bir yöntemde borsada günlük alım satım yapmak, ama risk faktörü çok yüksek kaybedebilirsiniz de kazanç sağlayabilirsiniz de, bu konuda birçok Türk Sitesi de mevcut internetten aratarak bakabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 


      Kendimin yatırım yaptığım site Bitmining.zome sitesi 0.001 BTC ilk kayıt bonusu mevcut minimum 0.001 BTC yatırım yaparsanız günlük %5 kazanç veriyor. Yatırımınızla beraber bonusunuz size günlük 0.0001 BTC kazanç verecek. İngiltere merkezli site güvenilebilir. Üyelik için link https://goo.gl/Z9umjy



     Gelelim çoğumuzu ilgilendiren yatırım yapmadan coin elde ederek kazanç sağlama konusuna; Sizlere kendim kullandığım ve ayda ortalama 500$-1000$ arası gelir sağladığım siteleri tanıtacağım, tabi bu rakam sizin bu sitelere ayıracağınız vakite göre değişim gösterecektir.




     İlk sitemiz airdrips isimli site bu site 6 farklı siteye yönlendirerek günde ortalama 35.000 BCH satoshi kazanmanızı sağlıyor. Ödemeler her pazartesi 106.000 BCH satoshi ulaştığınızda çekim isteği vererek hesabına yatırılıyor. Aylık ortalama 0.01 BCH toplayabilirsiniz. Sitenin kullanımından biraz bahsedelim siteye girdiğinizde üye olduktan sonra üye sayfanızın alt kısmında 6 adet siteye ait linkler mevcut bu linklerin hepsini yeni sekmede açıyoruz. Sitenin üyelik linki https://goo.gl/4Ku41f
     
      İçerisindeki siteler;




1. Sitemiz : Tubers 

* Her 10 Dakikada 72 - 720

* Bir Video İzlemeye Tıklayın. Açılan Ekranda Yada En Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )

2. Sitemiz: Paidbooks

* Her 5 Dakikada 50 - 150

* Kitap Seçme Linkine Tıklayıp Kitap Seçtiğimizde Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )

3. Sitemiz: Gameofweightloss

* Her 5 Dakikada 32 - 170

* Daily Motivation Linkine Tıkladığınızda Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )

4. Sitemiz: Blockchain Stats

* Her 5 Dakikada 60 - 700

* En Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )

5. Sitemiz: Abitofnews

* Her 5 Dakikada 36 - 160

* En Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )

6. Sitemiz: Daliengames

* Her 10 Dakikada 54 - 540

* En Altta Bannerdaki Resim Var Ondan Giriş Yapacaksınız. ( Digitalartist Yazan Kutucuk )


     Gelelim diğer bir sitemize sitemizin ismi SatoshiLoad bu site biraz değişik 9 adet kutu var ve size her saat başı 2 raund veriyor ve siz bu kutulardan birini seçiyorsunuz. 9 kutunun 3'ünde ödül var 1000, 2000 ve 5000 satoshi siz hangisini bulursanız hesabınıza aktarılıyor. Her 0.05 BTC limitinde çekim yapıyorsunuz. Ben günde ortalama 15.000-20.000 satoshi alıyorum. Gerisi sizin şansınıza kalmış. Sitenin adresi https://goo.gl/RkZCCz




     Evet  diğer başka bir sitemize thebestbitcoinfaucet sitemize günde 50 claim hakkınız var her claim ortalama 50-100 arası satoshi veriyor günlük ortalama 3000-4000 satoshi biriktiriyorsunuz. 0.005 BTC olduğunda otomatik olarak BTC wallet'ınıza gönderiliyor. Claimlar 60 sn.de bir o yüzden fazla vakit almıyor ve yormuyor ekstra kazanç olarak düşünebilirsiniz. Sitenin adresi https://goo.gl/MNMQHz



        Şimdi sizlere tanıtacağım site size en çok kazancı sağlayacak sitedir. Sitemizin adı Bitcoinearnner bu site üyelik gerçekleştirdikten sonra site içersinde minutestaff isimli bir bölüm mevcut bu bölümdeki tüm görevler günlük yenileniyor. Tüm görevleri gerçekleştirirseniz aylık 0.02 BTC kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca site Facebook sayfasında yayınladığı promosyon kodları ile ekstra bonus vermektedir. Her 1000 satoshi de Faucethub hesabınıza ödeme talep edebiliriniz. Sitemizin linki https://goo.gl/UgYp7z






      Sizlere son olarak kullandığım ve ayda ortalama 0.1 ETH kazanç sağladığım değişik bir versiyon webmining sitesi bu site işlemcinizi kullanmıyor, nasıl kazan elde ediyorlar çözemedim. Basit bir arayüzü var. Ana sayfadan terminali çalıştırıyordunuz altta sayaç var. Doldukça kaydediyorsunuz. Yanlız sistemin koruması var ortalam 10.000- 15.000 arası kendini kapatıyor o rakamlara gelmeden kaydetmeniz gerekiyor. Her 0.05 ETH çekim talebi veriyorsunuz. Ayın ilk günü ödeme alıyorsunuz. Sitenin linki https://goo.gl/h6BQUP